THERMO-BAU HUNGÁRIA Portálon közzétett információk a forrás megjelölésével felhasználhatók.
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép stb.) csak a Thermo-Bau Hungária Kft. engedélyével használható fel.
A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló (1986: II. tv.), a Büntető Törvénykönyvről szóló (1978: IV. tv.), a Polgári Törvénykönyvről szóló (1957: IV. tv.), valamint a Szerzői jogról szóló (1999: LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga (különös tekintettel a fényképekre) az THERMO-BAU HUNGÁRIA Kft.-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik.

A tartalmakról referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban.
A kapcsolódás elhelyezéséről, illetve a honlapon történő megjelentetési igényről a bodog [@] thermo-bau.hu e-mail címen kérünk előzetes bejelentést.
A THERMO-BAU HUNGÁRIA Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.